NOTÍCIES

Nova versió d'IFS Broker

ifs

Ens alegra informar-los que la nova versió d'IFS Broker ja es troba disponible per la seva descàrrega. La versió estàndar, en idioma anglès, es pot trobar en aquest enllaç.

Trobaran un descripció més detallada dels canvis aplicats en aquesta versió en el següent document, descarregable en format pdf aquí.

7 de juny, Dia Mundial de la Seguretat Alimentària

El Dia Mundial de la Seguretat Alimentària té per objectiu conscienciar sobre la importància de la seguretat alimentària amb la finalitat de protegir la salut de les persones i inspirar accions per aconseguir una alimentació més segura a nivell global.

Seguir leyendo

El Govern aprova la nova norma de qualitat del pà

La nova norma introdueix una fiscalitat positiva i garanteix que els ciutadans adquireixin productes de qualitat perfectament caracteritzats i etiquetats. També millora la competitivitat del sector espanyol del pà, assegura la lleial competència entre indústries establint les mateixes condicions a tots els productes i facilita l'innovació.

Seguir leyendo

Contacto

Dirección
Nou, 3
08589 Perafita

Teléfonos
638 543 332
93 131 56 95

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Síguenos

logo simbolAssesoria Tècnica Alimentària

Dades de connexió