menu
Assesoria técnica
Damos respuesta a cualquier duda y le asesoramos para encontrar la solución más óptima para
¿Necesitas ayuda?

7 de juny, Dia Mundial de la Seguretat Alimentària


El Dia Mundial de la Seguretat Alimentària té per objectiu conscienciar sobre la importància de la seguretat alimentària amb la finalitat de protegir la salut de les persones i inspirar accions per aconseguir una alimentació més segura a nivell global.

Amb la celebració d´aquest dia es pretén conscienciar a tots els interlocutors de la cadena de valor alimentària de la importància de complir les normes d´higiene. Sense anar més lluny, des del Codex, organització mundial, es treballa en pro de la Seguretat Alimentària a través de la implantació de normes, codis de pràctiques i directrius.

La jornada mundial dels proper 7 de juny té entre els seus objectius donar a conèixer la importància de la inocuïtat dels aliments, encoratjar les autoritats governamentals a la indústria a establir sistemes sòlids de control dels aliments, fomentar la col·laboració multisectorial i promoure la innocuïtat dels aliments des de la granja fins al consumidor final.

Així, el proper 7 de juny la població mundial tindrà l´oportunitat de celebrar els innombrables beneficis de la innocuïtat dels aliments.

També et volem informar i et recomanem el 1er. fòrum Barcelona Seguridad Alimentaria (BSA).

 Recursos

World Food Safety per Codex Alimentarius

Font: avhic.com


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestraPolítica de Privacidad y Política de Cookies.
Aceptar