menu
Assesoria técnica
Damos respuesta a cualquier duda y le asesoramos para encontrar la solución más óptima para
¿Necesitas ayuda?

Desapareix l´accés d´operador: tots els tramits i les descàrregues en obert


El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) posa tots els tràmits dels operadors en obert al seu web i elimina l´accés per accedir a certs formularis, documents i logotips.

A partir d´aquest dilluns 22 de gener, el web del CCPAE ja disposa en obert tots els tràmits per als productors i les empreses i, per tant, ja no hi haurà necessitat d´identificar-se amb les claus d´operadornoticia 20180123 desapareix acces operadors tots tramits descarregues obert per accedir als formularis de renovació o de factura electrònica, entre d´altres. Tampoc caldrà accedir al menú d´operador per descarregar-se els logotips de la producció ecològica.

En el cas del segells, l´eurofulla i els d´altres certificacions seran de descàrrega directa i el logotip de producte del CCPAE s´aconseguirà per petició a través d´un formulari. L´entitat recorda que l´ús dels segells de certificació està reservat als operadors que tenen producte ecològic degudament autoritzat.

Amb aquesta actuació al web del Consell, es pretén agilitzar l´inici dels tràmits i la descàrrega de recursos.

El CCPAE treballa en un nou web més moden i accessible des de tot els dispositius, que s´estrenarà durant aquest 2018.

Font: Consell Català de la Producció Agrària Ecològica


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestraPolítica de Privacidad y Política de Cookies.
Aceptar