menu
Assesoria técnica
Damos respuesta a cualquier duda y le asesoramos para encontrar la solución más óptima para
¿Necesitas ayuda?

El CCPAE ofereix nous models de contraetiquetes


El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) renova el disseny de les contraetiquetes que ofereix als operadors inscrits. Els models disponibles incoporen els segells de producció ecològica de la Unió Europea (eurofulla) i del CCPAE, a més del codi de l´autoritat de control. Es pot escollir entre el model amb l´indicació d´origen de matèries primeres "Agricultura UE" o del de "Agricultura UE / no UE".

 D´altra banda, es manté el disseny de les contraetiquetes de "Conversió a l´agricultura ecològica".noticia 20180122 ccpae ofereix nous models contraetiquetes

Els preus no sofreixen canvis i es mantenen els 25,58€ per bobina de 2.000 unitats per a tots els models.

El CCPAE també posa a disposició dels operadors talonaris d´albarans amb el model del CCPAE (4,07€ / talonari de 50 unitats) i precintes de ramaderia ecològica (0,82€ / sèrie de 10 unitats).

Per realitzar comandes de material, cal descarregar-se el full de comanda al web del Consell, emplenar-lo i enviar-lo per correu electrònic, fax o correu postal.

Font: Consell Català de la Producció Agrària Ecològica


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestraPolítica de Privacidad y Política de Cookies.
Aceptar