menu
Assesoria técnica
Damos respuesta a cualquier duda y le asesoramos para encontrar la solución más óptima para
¿Necesitas ayuda?

Legislació: canvis en les organitzacions de productors hortofrutícoles


S´ha publicat el Reglament Delegat (UE) 2018/1145 de la Comissió, de 7 de Juny de 2018, que modifica el Reglament Delegat (UE) 2017/891 al respecte a les organitzacions de productors al sector de les fruites i hortalisses.

Aquest reglament actualitza les disposicions relatives a l´ajuda financera nacional al sector de les fruites i hortalisses, i aclareix les disposicions relatives als casos en que els membres productors d´una organització de productors han d´estar autoritzats a vendre un determinat percentatge de la seva producció fora de la organització de productors quan així ho autoritzi en els seus estatuts i es compleixin les condicions d´Estat membre. Aclareix el límit de les vendes efectuades fora de la organització de productors.

Les noves mesures sobre assessorament entre organtizacions de productors i sobre aprovisionament dels fons mutuals en els programes operatius han de poder optar a l´ajuda financera de la Unió.

També delimita les accions subvencionables i no subvencionables relacionades amb la promoció i la comunicació, incloses les accions i activitats destinades a diversificar i consolidar els mercats de les fruites i hortalisses, bé a títol de prevenció d´una crisi o durant un periode de crisi.

Les disposicions relatives a l´ajuda financera nacional, als indicadors i al seguiment han d´aplicar-se a partir de l´1 de Gener de 2019.

Font: revista alimentaria


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestraPolítica de Privacidad y Política de Cookies.
Aceptar