menu
Assesoria técnica
Damos respuesta a cualquier duda y le asesoramos para encontrar la solución más óptima para
¿Necesitas ayuda?

Legislació: nous requisits de qualitat per la llet i els productes làctics


Recentment s´han publicat dos reglaments europeus relatius a la llet i els productes làctics. En primer lloc, el Reglament Delegat (UE) 2018/149 de la Comissió, de 15 de Novembre de 2017, pel qual es modifica el Reglament Delegat (UE) 2016/1238 en el que es refereix als requisits de composició i característiques de qualitat de la llet i dels productes làctics admissibles per l´intervenció pública i l´ajuda per l´emmagatzemament privat.

 En ell s´estableix que degut a millores tècniques de la metodologia emprada en l´anàlisi i l´avaluació de la qualitat de la llet i els productes làctics i amb la fi d´adaptar les normes vigents de la Unió relatives als requisits d´higiene, és necessari revisar i actualitzar els paràmetres dels requisits de composició i característiques de qualitat de certs productes làctics admissibles per l´intervenció pública i l´ajuda per l´emmagatzemament privat.

El segon és el Reglament d´Execució (UE) 2018/150 de la Comissió, de 30 de Gener de 2018, pel qual es modifica el Reglament d´Execució (UE) 2016/1240 en el que es refereix als mètodes per l´anàlisi i l´avaluació de la qualitat de la llet i dels productes làctics que poden optar a l´intervenció pública i a l´ajuda per l´emmagatzemament privat.

Apunta que, tenint en compte l´evolució tècnica de la metodologia emprada a l´anàlisi i l´avaluació de la qualitat de la llet i els productes làctics, han d´efectuar-se modificacions importants amb la finalitat de simplificar i facilitar l´actuació de les referències a les normes ISO.

 

Font: revista alimentaria


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestraPolítica de Privacidad y Política de Cookies.
Aceptar