menu
Assesoria técnica
Damos respuesta a cualquier duda y le asesoramos para encontrar la solución más óptima para
¿Necesitas ayuda?

Lèxic d´additius alimentaris


Ja es pot consultar l’actualització corresponent a l’any 2018 del Lèxic d’additius alimentaris, elaborat pel Departament de Salut i el TERMCAT amb l’assessorament científic de l’Associació de Fabricants i Comercialitzadors d’Additius i Complements Alimentaris (AFCA).

 Aquesta actualització inclou les novetats relatives a additius alimentaris que han fet públiques les autoritats europees competents en la matèria al llarg de 2017, tant pel que fa als darrers additius aprovats (poliaspartat de potassi) com als nou usos permesos per a additius ja existents (per exemple, s’ha revisat l’atribució de la funció tecnològica estabilitzador als additius del grups dels fosfats, d’acord amb els nous usos permesos en preparats de carn).
Per cada additiu es poden trobar les denominacions en català i els equivalents en castellà, francès i anglès, a més del número d’identificació i les seves classes funcionals més habituals.

Font: Agència Catalana de Seguretat Alimentària


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestraPolítica de Privacidad y Política de Cookies.
Aceptar